• Gjimnazistet.al

    youtube website

    Portali i pare i mesimeve te matematikes dhe fizikes per gjimnazistet. Fokusi ynë është jo thjesht zgjidhja e ushtrimeve, por edhe shpjegimi hap pas hapi i çdo kalimi matematik si në zgjidhjen e ushtrimeve të matematikës, ashtu dhe në ato të fizikës.Kjo eshte shtylla e këtij projekti dhe filozofia e tij, çelësi i suksesit që çdo gjimnazist të mund të rrisë rezultatet e tij në këto lëndë.

1 Comment

  1. aferdita T says: 07.09.2017 at 16:35Reply

    Urime për çfarë keni arritur deri tani dhe suksese në të ardhmen!
    Shumë projekt i bukur që u vjen në ndihmë shumë të rinjve, sidomos atyre që nuk kanë akses të shpejtë dhe të lehtë për tu këshilluar me mësues profesionistë. Një bravo e madhe për kontributin që po jepni në edukimin e të rinjve.