• Jemi njesoj

    youtube

    Qender multidisplionare ku ofrohet sherbimi i plote i logopedise dhe kursi i gjuhes se shenjave.Sherbimi i logopedise eshte nje sherbim qe ju ofrohet kryesisht  femijeve te cilet paraqesin probleme me artikulimin si problem paresor ose nga nje problem tjeter gjate te cilit arrihet komunikimi dhe shprehja e botes se brendshme te femijes.Gjuha e shenjave mundesohet me kursin ,nje risi gjate te cilit mesohen jo vetem shenjat por nje pjese e kultures se njerezve te nuk degjojne .

     

1 Comment

  1. Besmira Aliaj says: 14.09.2017 at 06:54Reply

    Ideja me e mire e cila do i bej kete shtrese te ndihen social dhe te perfshire 😊